Meniu
Cosul meu
Transport gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.

Camioane

Brand: Bruder Model: Autocamion Man Tga
Toata lumea a vazut acest camion de depanare in actiune, in timp ce incarca un vehicul implicat intr-un accident si il duce pentru a fi reparat. Pentru recuperarea vehiculelor, platforma de incarcare poate fi indepartata, iar macaraua poate fi extinsa si pivotata. Ridicatorul extensibil al rotilor s..
313.34 Lei
Ex Tax:313.34 Lei
Brand: Siku Model: Camion cu cupa basculabila
CAMION CU CUPA BASCULABILA SIKU # 1075Model cu sasiu pe 3 axe si cabina a soferului din metal. Jgheabul din plastic poate fi inclinat iar camionul se rostogoleste pe roti care sunt confectionate special pentru a avea o rulare lina.Observatii: Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3..
24.23 Lei
Ex Tax:24.23 Lei
Brand: Bruder Model: Camion Mb-Unimog
Plugul de zapada al serviciului de iarna MB Unimog poate fi mutat si coborat. Capacul silozului poate fi deschis, iar remorca poate fi umpluta si inchisa prin actionarea cursorului. Gritterul este complet functional iar anvelopele cu benzi de rulare completeaza imaginea. Pentru a spori distractia de..
204.27 Lei
Ex Tax:204.27 Lei
Brand: Bruder Model: Camion Deszapezire
Cu Arocs, BRUDER, cunoscut pentru vehiculele sale realiste, potrivite pentru orice condiții, adezvoltat o replică impresionantă și exactă a vehiculului original de service de iarnă. Lama lată, reglabilă pe înălțime și bineînțeles și detașabilă reușește să curețe chiar și cea mai groasă zăpadă și să ..
338.99 Lei
Ex Tax:338.99 Lei
Brand: Bruder Model: Camion forestier Man
Camion MAN cu macara complet functionala, ce poate fi utilizata pentru incarcarea si descarcarea lemnului din camion;Cabina camionului MAN ofera o imagine a blocului motor;Oglinzile retrovizoare ale cabinei conducatorului auto pot fi pliate inspre exterior;3 busteni sunt inclusi;Pentru mai mult..
263.11 Lei
Ex Tax:263.11 Lei
Brand: Bruder Model: Camion forestiere Scania
Camionul Scania, ca si originalul, are o macara de incarcare montata in spatele cabinei soferului. Macaraua de incarcare este echipata cu un dispozitiv de prindere a bustenilor pentru a muta bustenii. Dispozitivul de prindere a bustenilor poate fi blocat in pozitia deschisa. Cand este timpul sa ridi..
390.55 Lei
Ex Tax:390.55 Lei
Brand: Siku Model: Camion John Deere
Camion John Deere Siku # 3506Marca John Deere poate fi gasita nu numai pe campuri din intreaga lume, ci si pe santiere. Cu basculantul sau articulat si robust 410E, un vehicul de constructie marca John Deere cu o scara de 1:50 a intrat pentru prima data in gama SIKU. Repreze..
156.49 Lei
Ex Tax:156.49 Lei
Brand: Bruder Model: Camion MB Arocs
CAMION MB AROCS DE TRANSPORTAT LEMN BRUDER # 03669Cabina• Ferestre pentru cabina din plastic transparent si rezistent la rupere • Oglinzi exterioare pliabile • Usi de deschisCorpul vehiculului • Prindere din lemn cu inchidere automata • Suporturi cu tuburi cu balamale cu lanturi metalice bloca..
358.33 Lei
Ex Tax:358.33 Lei
Brand: Bruder Model: Scania R-Series
Calitate premium pana la cele mai fine detalii - acesta este motto-ul seriei R SCANIA. Functionalitatea, finisajul si designul acestei cabine a soferului vorbesc de la sine. Prin urmare, nu este surprinzator faptul ca acest vehicul devine principala caracteristica a camioanelor din seria BRUDER Prof..
394.42 Lei
Ex Tax:394.42 Lei
Brand: Bruder Model: Camion Scania R cu bena
Calitate premium pana la cele mai fine detalii - acesta este motto-ul seriei R SCANIA. Functionalitatea, finisajul si designul acestei cabine a soferului vorbesc de la sine. Prin urmare, nu este surprinzator faptul ca acest vehicul devine principala caracteristica a camioanelor din seria BRUDER Prof..
289.21 Lei
Ex Tax:289.21 Lei
Vezi 1 to 12 of 34 (3 Pagini)
Sunt de acord cu politica de confidențialitate mavam.ro.