Meniu
Cosul meu
Transport gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.

Camioane

Brand: Bruder Model: Camion Deszapezire
Cu Arocs, BRUDER, cunoscut pentru vehiculele sale realiste, potrivite pentru orice condiții, adezvoltat o replică impresionantă și exactă a vehiculului original de service de iarnă. Lama lată, reglabilă pe înălțime și bineînțeles și detașabilă reușește să curețe chiar și cea mai groasă zăpadă și să ..
338.99 Lei
Ex Tax:338.99 Lei
Brand: Bruder Model: Camion MB Arocs
CAMION MB AROCS DE TRANSPORTAT LEMN BRUDER # 03669Cabina• Ferestre pentru cabina din plastic transparent si rezistent la rupere • Oglinzi exterioare pliabile • Usi de deschisCorpul vehiculului • Prindere din lemn cu inchidere automata • Suporturi cu tuburi cu balamale cu lanturi metalice bloca..
358.33 Lei
Ex Tax:358.33 Lei
Brand: Siku Model: Cisterna colectare lapte
CISTERNA COLECTARE LAPTE SIKU Setul include 1 bidon pentru transport lapte. Compatibil cu Remorca transport lapte SIKU 1:50. Datorita detaliilor impresionante se adreseaza atat copiilor, cat si colectionarilor. Observatii: Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta ..
23.93 Lei
Ex Tax:23.93 Lei
Brand: Bruder Model: Basculanta Volvo A60H Dumper
BASCULANTA VOLVO A60H DUMPER BRUDER # 02455 Fiind unul dintre cele mai puternice transportoare articulate, Volvo A60H a fost acum adaugat in lumea tematica BRUDER a echipamentelor de constructii. La fel ca in realitate, modelul garanteaza capacitati off-road exemplare datorita directiei sale a..
484.68 Lei
Ex Tax:484.68 Lei
Brand: Bruder Model: Autocamion Man Tga
Toata lumea a vazut acest camion de depanare in actiune, in timp ce incarca un vehicul implicat intr-un accident si il duce pentru a fi reparat. Pentru recuperarea vehiculelor, platforma de incarcare poate fi indepartata, iar macaraua poate fi extinsa si pivotata. Ridicatorul extensibil al rotilor s..
313.34 Lei
Ex Tax:313.34 Lei
Brand: Bruder Model: Buldozer de constructii
Incarcatorul pe pneuri Liebherr L574 dispune de o cupa mare de incarcare cu inclinare in jos, care poate fi actionata cu o singura mana, folosind un mecanism de cupa nou dezvoltat. Directia articulata si puntea spate off-road ofera o manevrabilitate confortabila. In plus, capota motorului poate ..
179.99 Lei
Ex Tax:179.99 Lei
Brand: Bruder Model: Camion Mb-Unimog
Plugul de zapada al serviciului de iarna MB Unimog poate fi mutat si coborat. Capacul silozului poate fi deschis, iar remorca poate fi umpluta si inchisa prin actionarea cursorului. Gritterul este complet functional iar anvelopele cu benzi de rulare completeaza imaginea. Pentru a spori distractia de..
204.26 Lei
Ex Tax:204.26 Lei
Brand: Bruder Model: Camion forestier Man
Camion MAN cu macara complet functionala, ce poate fi utilizata pentru incarcarea si descarcarea lemnului din camion;Cabina camionului MAN ofera o imagine a blocului motor;Oglinzile retrovizoare ale cabinei conducatorului auto pot fi pliate inspre exterior;3 busteni sunt inclusi;Pentru mai mult..
250.41 Lei
Ex Tax:250.41 Lei
Brand: Bruder Model: Camion forestiere Scania
Camionul Scania, ca si originalul, are o macara de incarcare montata in spatele cabinei soferului. Macaraua de incarcare este echipata cu un dispozitiv de prindere a bustenilor pentru a muta bustenii. Dispozitivul de prindere a bustenilor poate fi blocat in pozitia deschisa. Cand este timpul sa ridi..
390.55 Lei
Ex Tax:390.55 Lei
Brand: Bruder Model: Camion Mack cu platforma joasa
Cabina soferului incredibil de realista, cu usile care pot fi deschise, capota motorului rabatabila, care ofera o vedere asupra blocului motor, oglinzile retrovizoare pliabile si numeroasele accesorii suplimentare, care ii confera aspectul cromat, fac din acest camion o adevarata bucurie pentru ..
534.99 Lei
Ex Tax:534.99 Lei
Vezi 1 to 12 of 34 (3 Pagini)
Sunt de acord cu politica de confidențialitate mavam.ro.