Meniu
Cosul meu
Transport gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.

Intrebari frecvente

Tot mereu populam site-ul cu produse noi, dar avand o gama vasta si diversificata de produse sunt sanse ca produsul cautat de tine sa nu fie inca listat pe site-ul nostru. Daca nu gasesti un produs pe site iti recomandam sa ne trimiti un e-mail pe shop@mavam.ro sau sa ne suni pe 0365.450.015
Da, se poate, dar acesta presupune stornarea facturii initiale si emiterea unei noi facturi. Refacturarea se poate face doar in cadrul aceleiasi luni contabile. Pentru a solicita o refacturare te rugam sa ne trimiti un e-mail pe shop@mavam.ro atat cu datele comenzii ce trebuie refacute, cat si cu noile date de facturare. Te rugam sa tii cont de faptul ca refacturarea este posibila doar in varianta persoana fizica -> persoana juridica.
Daca produsul comandat de tine se afla pe stoc atunci livrare se face in aproximativ 24-72 de ore, termen ce tine si de zona unde trebuie sa ajunga comanda, si de capacitatea de livrare al curierului. Exceptie fac produsele cu greutate mare, sau cele care se livreaza cu flota proprie de masini, in acest caz o sa fi contactat de catre un reprezentant MAVAM care iti va comunica detaliile livrarii. In cazul in care produsul/produsele comandate nu se afla pe stoc, o sa fi contactat de catre un reprezentant MAVAM care iti va comunica un termen de livrare.
Avand in vedere ca, curierul ridica coletele numai in zile lucratoare (de luni pana vineri), cel mai devreme luni iti putem pune produsele pe curier. In cazul zilelor libere legale comanda ta va fi preluata de curier in urmatoare zi lucratoare.
Da, poti sa returnezi produsul achizitionat cel tarziu in 14 calendaristice de la receptionarea coletului. Este important ca produsul sa fie eligibil pentru retur, sa nu prezinte ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa etc. Pentru orice situatie puteti sa ne contactati la nr. de tel. 0365.450.015 sau la adresa de email shop@mavam.ro.
Banii se vor returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului de catre MAVAM. Banii se vor returna in contul indicat de tine.
Daca ai constatat ca iti lipsesc anumite accesorii din colet, iti recomandam sa ne aduci situatia la cunostinta in maxim 48 de ore de la receptionarea coletului prin trimiterea unui e-mail pe shop@mavam.ro. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.
Daca ai primit alt produs decat cel comandat te rugam sa ne trimiti o instintare prin e-mail pe shop@mavam.ro in care sa specifici numele de pe care ai facut comanda, produsul comandat si produsul primit. Ne ajuta mult la rezolvarea problemei daca ne trimiti si o poza cu produsul primit.
Da, banii proveniti in urma unui retur pot fi folositi pentru achitarea altui produs, conditia este ca tu sa inregistrezi comanda telefonic, pe numarul de telefon 0365.450.015

    

Sunt de acord cu politica de confidențialitate mavam.ro.