Meniu
Cosul meu
Transport gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.

Accesorii

Brand: Bruder Model: Camion forestier Man
BALOTIERA CLAAS ROLLANT 250 BRUDER # 02121 Presa de balotat cu baloti rotunzi Claas Rollant 250 este pliabila cu pick-up si este actionata de roti jockey. Capacul lateral si spatele presei pot fi deschise. Balotul introdus este ejectat automat prin actionarea balansoarului de descarcare. Infas..
152.65 Lei
Ex Tax:152.65 Lei
Brand: Bruder Model: Distribuitor de ingrasaminte
Pentru a permite procesul de imprăstiere, glisierele de evacuare ale distribuitorului de ingrăsăminte pot fi deschise si inchise din nou. In timpul operatiunii de deplasare sunt antrenate discurile de imprăstiere, care distribuie optim ingrăsămantul. Distribuitorul de ingrăsăminte  se potri..
57.99 Lei
Ex Tax:57.99 Lei
Brand: National Geographic Model: Endoscop Adventure
Cu endoscopul Adventure National Geographic poti explora cu usurinta zone intunecate si greu accesibile. Acesta se poate folosi atat in zone intunecate cat si in spatii cu lumina. Pozele sau filmuletele facute cu camera echipata se pot salva pe un card de memorie (SD card)...
249.50 Lei
Ex Tax:249.50 Lei
Brand: Bruder Model: amestecator furaje Strautmann Verti-Mix
Dispozitivele de taiere (plastic) din recipientul de amestecare al mixerului de furaje Strautmann Verti-Mix 1050 se rotesc si glisa de evacuare de pe recipient poate fi deschisa. Cureaua transversala este complet functionala, iar afisajul digital se roteste. Un picior de sprijin rabatabil asigur..
124.49 Lei
Ex Tax:124.49 Lei
Brand: Bruder Model: Banda transportoare
Din cele mai vechi timpuri, benzile transportoare au ajutat barbatii sa transporte, sa ridice si sa coboare incarcaturi grele, cum ar fi pietre, cherestea, materiale in vrac si altele. Pentru a facilita indeplinirea sarcinilor micilor nostri maestri constructori si fermieri, BRUDER lanseaza acum o b..
115.49 Lei
Ex Tax:115.49 Lei
Brand: Bruder Model: Cutii de transport
Aceasta jucarie captivanta aduce un plus de realism si distractie in jocurile cu masini si utilaje.Cu dimensiunile sale de 135x126x80 mm, aceste cutii de transport sunt concepute pentru a se potrivi perfect in scenariile de constructii si transporturi. Copiii pot sa-si foloseasca imaginatia si cr..
32.99 Lei
Ex Tax:32.99 Lei
Brand: Bruder Model: Freza de zapada
FREZA DE ZAPADA BRUDER # 02349Freza de zapada este fabricata de Bruder din material plastic de inalta calitate cu detalii care imita utilajele reale.Dimensiune: 145 x 180 x 210;Scara: 1:16; Observatii: Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani...
85.99 Lei
Ex Tax:85.99 Lei
Brand: Bruder Model: Remorca cu macara
Transportatorul completeaza tractoarele forestiere speciale si multe alte articole. Aceasta remorca functionala cu cuplare, patru montanti reglabili si patru busteni este gata pentru a fi jucata. Este foarte functional, iar detaliile sunt foarte realiste. Datorita axei oscilante pentru toate terenur..
183.49 Lei
Ex Tax:183.49 Lei
Brand: Bruder Model: Semiremorca
Jucarie camion cu semiremorca marca Bruder, excelenta pentru utilizare in interior si in aer liber. Include o lama de plug detasabila care poate fi ridicata in sus si in jos, precum si inclinata la stanga si la dreapta. Containerul silozului se deschide pentru umplerea usoara cu nisip sau sare, iar ..
145.04 Lei
Ex Tax:145.04 Lei
Brand: Bruder Model: Vaca maro
VACA MARO BRUDER # 02309Figurinele sunt disponibile in trei modele diferite, prețul fiind pe bucata. Obsevatii: Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani...
41.50 Lei
Ex Tax:41.50 Lei
Brand: Bruder Model: Volan de rezerva
Acest volan de rezerva adauga un nivel suplimentar de autenticitate si interactivitate la jocurile cu vehicule. Copiii pot invata sa se simta ca niste adevarati soferi si pot experimenta senzatia de a manevra si de a controla masina in timpul jocului. Fabricat de Bruder, un brand renumit pentr..
0.50 Lei
Ex Tax:0.50 Lei
Vezi 1 to 12 of 57 (5 Pagini)
Sunt de acord cu politica de confidențialitate mavam.ro.