Meniu
Cosul meu
Transport gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.

Cizme de dama

Brand: Kolmax Model: Wellingtons
Cizme de dama, din material EVA, Wellingtons, albastruDescoperă cizmele din material de înaltă calitate EVA, perfecte pentru a-ți proteja picioarele în zilele ploioase sau mâluroase. Realizate dintr-un material durabil și rezistent la apă, aceste cizme oferă un confort excepțional și o funcționa..
88.77 Lei
Ex Tax:88.77 Lei
Brand: Kolmax Model: Wellingtons
Cizme de dama, din material EVA, Wellingtons, rozDescopera cizmele din material de inalta calitate EVA, perfecte pentru a-ti proteja picioarele in zilele ploioase sau maluroase. Realizate dintr-un material durabil si rezistent la apa, aceste cizme ofera un confort exceptional si o functionalitat..
88.77 Lei
Ex Tax:88.77 Lei
Brand: Kolmax Model: Wellingtons
Cizme de dama, din material EVA, Wellingtons, verdeDescoperă cizmele din material de înaltă calitate EVA, perfecte pentru a-ți proteja picioarele în zilele ploioase sau mâluroase. Realizate dintr-un material durabil și rezistent la apă, aceste cizme oferă un confort excepțional și o funcționalit..
88.77 Lei
Ex Tax:88.77 Lei
Brand: Kolmax Model: Wellingtons
Cizma de dama, cu sosete, din material EVA, Wellingtons, NegruDescopera cizmele din material de inalta calitate EVA, perfecte pentru a-ti proteja picioarele in zilele ploioase sau maluroase. Realizate dintr-un material durabil si rezistent la apa, aceste cizme ofera un confort exceptional si o funct..
76.47 Lei
Ex Tax:76.47 Lei
Brand: Kolmax Model: Wellingtons
Cizme de dama, din material EVA, Wellingtons, albastruDescopera cizmele din material de inalta calitate EVA, perfecte pentru a-ti proteja picioarele in zilele ploioase sau maluroase. Realizate dintr-un material durabil si rezistent la apa, aceste cizme ofera un confort exceptional si o functionalita..
103.82 Lei
Ex Tax:103.82 Lei
Brand: Kolmax Model: # 033S
Cizme de dama, de iarna, din material EVA, albastru inchisDescopera cizmele din material EVA de inalta calitate, perfecte pentru a-ti proteja picioarele in zilele ploioase sau maluroase. Realizate dintr-un material durabil si rezistent la apa, aceste cizme ofera un confort exceptional si o functiona..
112.21 Lei
Ex Tax:112.21 Lei
Vezi 1 to 6 of 6 (1 Pagini)
Sunt de acord cu politica de confidențialitate mavam.ro.