Meniu
Cosul meu
Transport gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.

Echipamente de irigare

Brand: Fiskars Model: Aspersor economic cu baza metalica
Asigura o udare uniforma pentru spatii mari de gradina sau gazon .Caracteristici:- Control simplu si ergonomic: regleaza rapid intervalul si directia de udare cu butonul de control.- Durabilitate remarcabila: tubul curbat din aluminiu si baza metalica solida ofera performanta fiabila pe termen l..
255.56 Lei
Ex Tax:255.56 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor economic
Descriere produs:Descopera performanta si eficienta aspersorului negru cu baza metalica! Acest aspersor aduce un plus de rafinament gradinii tale si vine cu avantaje care conteaza:- Economie de apa de pana la 20%. -Potrivit atat pentru gradini mici, cat si pentru cele mari. -Regle..
155.56 Lei
Ex Tax:155.56 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor oscilant cu baza metalica
Descopera eficienta si usurinta udarii gradinii cu aspersorul universal cu baza metalica. Cu caracteristici deosebite pentru o udare precisa si convenabila:- Control intuitiv: butonul de reglare permite ajustarea distantei si directiei irigarii cu usurinta.- Acoperire generoasa: ajusteaza ..
155.56 Lei
Ex Tax:155.56 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor oscilant
DATE TEHNICE ASPERSOR OSCILANT FISKARSDirectia si distanta apei pulverizate poate fi usor ajustata17 jeturi spray de precizieCompatibil cu orice tip de furtun..
102.24 Lei
Ex Tax:102.24 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor oscilant On-Off
Asigura o udare eficienta pentru gradina ta cu aspersorul Oscilant Economic FISKARS, echipat cu sistem On/Off si o capacitate maxima de irigare de 500 mp. Acest aspersor inteligent este conceput pentru a satisface nevoile gradinilor de dimensiuni medii si mari (150 - 500 m2) si vine cu caracteris..
278.96 Lei
Ex Tax:278.96 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor pulsator cu tarus On-Off
Asigura udarea eficienta a gradinii tale cu aspersorul pulsator cu tarus FISKARS, proiectat pentru spatii mari de peste 500 mp. Beneficiaza de functii remarcabile pentru o udare simpla si precisa:-Reglaj usor: ajusteaza cu usurinta raza si forma de udare pentru a se potrivi nevoilor tale.- Udare ..
209.20 Lei
Ex Tax:209.20 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor pulsator cu trepied On-Off
Asigura o udare eficienta si convenabila a gradinii tale cu aspersorul pulsator cu trepied FISKARS, ideal pentru suprafete mari de peste 500 mp. Acest aspersor iti aduce avantaje de top pentru o udare precisa si simpla:- Udare uniforma: zona de udare circulara si reglarea facila a razei asigura ..
255.71 Lei
Ex Tax:255.71 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor pulsator metalic cu roti
Descopera eficienta si simplitatea in udarea gradinilor mici (< 150 m2) cu aspersorul simplu de utilizat. Cu caracteristici si specificatii bine definite, iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru o udare fara probleme: Caracteristici cheie:- Usurinta in utilizare: ideal pentru gradini mici,..
233.34 Lei
Ex Tax:233.34 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor rotativ metalic S cu roti
Descopera eficienta si simplitatea in udarea gradinilor mici (< 150 m2) cu aspersorul simplu de utilizat. Cu caracteristici si specificatii bine definite, iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru o udare fara probleme: Caracteristici cheie:- Usurinta in utilizare: ideal pentru gradini mici,..
148.75 Lei
Ex Tax:148.75 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor statuibar patrat
Corp metalic;Rezistent la rugina;Compatibilitate universala - se potriveste cu alte marci...
81.34 Lei
Ex Tax:81.34 Lei
Brand: Fiskars Model: Conector 3 cai
Descopera inovatia la nivel inalt oferita de Fiskars, un nume consacrat pentru uneltele de gradinarit.Caracteristici:Compatibil cu orice tip de furtunConstructie durabila..
33.33 Lei
Ex Tax:33.33 Lei
Brand: Fiskars Model: Furtun poros
FURTUN POROS FISKARS 15M cu valva: limiteaza fluxul de apa si presiunea.Furtun pentru irigatii poros care va ajuta sa economisiti pana la 70% apa...
209.20 Lei
Ex Tax:209.20 Lei
Vezi 1 to 12 of 27 (3 Pagini)
Sunt de acord cu politica de confidențialitate mavam.ro.