Meniu
Cosul meu
Transport gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.

Furci de gradina

Brand: Fiskars Model: Furca ergocomfort pentru compost
FURCA ERGOCOMFORT PENTRU COMPOST FISKARS este ideala datorita dintiilor rari pentru manevrat si imprastiat materialele si pentru aerat compostul. Acesta este perfecta pentru ridicat, manevrat si imprastiat materiale precum iarba, fan, buruieni, frunze, compost sau alte resturi vegetale...
244.45 Lei
Ex Tax:244.45 Lei
Brand: Fiskars Model: Furca ergonomica pentru sapat
FURCA ERGONOMICA PENTRU SAPAT FISKARS are manerul tubular din otel invelit in plastic izoleaza impotriva frigului si permite o prindere sigura. Unghiul de 17 grade al manerului permite o pozitie naturala a mainii. Pentru o imbinare durabila, partea activa este sudata de maner. Lamele cazmalelor..
195.26 Lei
Ex Tax:195.26 Lei
Brand: Fiskars Model: Furca pentru Compost Xact
FURCA PENTRU COMPOST XACT - LUNGA FISKARS este destinat pentru gradinarii pasionati, compostul este o activitate nelipsita dar si placuta avand in vedere beneficile ingrasamantului asupra recoltei din gradina. Mentinerea unui bun compost necesita un ajutor de incredre iar furca pentru compost F..
292.89 Lei
Ex Tax:292.89 Lei
Brand: Fiskars Model: Furca pentru sapat Fiskars Light
FURCA PENTRU SAPAT FISKARS LIGHT este conceput din material rezistente. Designul specific reduce durerile de spate si va usureaza munca in gradina.BENEFICII FURCA PENTRU SAPAT FISKARS LIGHTFurcă ușoară pentru săpat, pentru afânarea soluluiCoadă din aluminiu dur, acoperit cu plasticDinţi din oţe..
160.39 Lei
Ex Tax:160.39 Lei
Brand: Fiskars Model: Furca pentru sapat Xact
FURCA PENTRU SAPAT XACT - LUNGA FISKARS este destinat pentru gradinarii pasionati, compostul este o activitate nelipsita dar si placuta avand in vedere beneficile ingrasamantului asupra recoltei din gradina. Mentinerea unui bun compost necesita un ajutor de incredre iar furca pentru compost Fis..
292.89 Lei
Ex Tax:292.89 Lei
Brand: Fiskars Model: Furca pentru sapat Xact
FURCA PENTRU SAPAT XACT - MEDIE FISKARS este destinat pentru gradinarii pasionati, compostul este o activitate nelipsita dar si placuta avand in vedere beneficile ingrasamantului asupra recoltei din gradina. Mentinerea unui bun compost necesita un ajutor de incredre iar furca pentru compost Fis..
269.65 Lei
Ex Tax:269.65 Lei
Brand: Fiskars Model: Furca telescopica pentru sapat
FURCA TELESCOPICA PENTRU SAPAT FISKARS are lama ascutita pentru sapat usor si pentru taierea radacinilor. Unghiul manerului este de 13°. Lungimea poate fi usor ajustata, uneltele potrivindu-se utilizatorilor de diferite inaltimi...
253.37 Lei
Ex Tax:253.37 Lei
Vezi 1 to 7 of 7 (1 Pagini)
Sunt de acord cu politica de confidențialitate mavam.ro.