Meniu
Cosul meu
Transport gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.

Greble

Brand: Fiskars Model: Grebla frunze cu coada
GREBLA FRUNZE CU COADA SOLIDA M FISKARS # 1003464Descriere:Dinti stabili si flexibili, realizati din plastic durabil;Maner usor, din aluminiu;..
86.65 Lei
Ex Tax:86.65 Lei
Brand: Fiskars Model: Grebla frunze M
GREBLA FRUNZE M FISKARS # 1063090potrivita pentru a lucra pe suprafete mai mici si pentru a inclina gazonul in jurul copacilor sau sub arbustiideal pentru greblarea si mutarea unor cantitati mari de frunze si resturi de gazonspecial concepute pentru greblarea pe suprafete inegale sau pe sol cu ..
90.99 Lei
Ex Tax:90.99 Lei
Brand: Fiskars Model: Grebla Frunze Solid
Grebla pentru frunze Solid M de la Fiskars face parte din gama de unelte pentru ingrijirea solului. Aceasta grebla a fost conceputa cu un design ergonomic pentru a oferi o utilizare confortabila in timpul curatarii gazonului si a curtii.Caracteristici notabile ale greblei pentru frunze Fiskars Solid..
39.32 Lei
Ex Tax:39.32 Lei
Brand: Fiskars Model: Grebla pentru flori
Grebla pentru flori Fiskars este o unealta specializata pentru ingrijirea paturilor de flori si rarire intre plante. Acest tip de grebla in forma de evantai este conceput pentru a face fata zonelor inguste si pentru a inlatura buruienile nedorite, cum ar fi papadiile si burdock-ul, atat din gazon, c..
58.08 Lei
Ex Tax:58.08 Lei
Brand: Fiskars Model: Grebla Solid Pentru Sol
Grebla rezistenta si usoara pentru uz generalParte activa foarte rezistenta, fabricata din otel carbonCoada ergonomica din aluminiu..
96.55 Lei
Ex Tax:96.55 Lei
Vezi 1 to 5 of 5 (1 Pagini)
Sunt de acord cu politica de confidențialitate mavam.ro.