Meniu
Cosul meu
Transport gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.

Coltari Veriga


Brand: Veriga Model: Camouflage
Aceste crampoane elastice sunt dotate cu un lant din otel inoxidabil pe talpa si, in forma de potcoava, o placa cu 14 pinteni, realizata in intregime din otel tratat termic, oferind o aderenta mare.Pur si simplu se pun peste incaltaminte si se strang cu o curea.Crampoanele sunt atat discrete, c..
108.87 Lei
Ex Tax:108.87 Lei
Brand: Veriga Model: City Track
Coltari de incaltaminte Veriga City Track sunt ideali pentru toate drumurile inzapezite sau inghetate pe timp de iarna, fiind testate si pe suprafete precum iarba alunecoasa, noroi, nisip etc.In comparatie cu produsele standard si ieftine din cauciuc, acesti coltari imbunatatiti difera pri..
50.29 Lei
Ex Tax:50.29 Lei
Brand: Veriga Model: Grip Step
Veriga Grip Step sunt colatri antiderapanti pentru trotuare alunecoase sau inghetate.Partea inferioară din otel este proiectată pentru utilizarea frecventă in orase unde există riscul unui contact mai frecvent cu substraturi solide si dure (beton, pavaj, asfalt).Sunt furnizati cu o husa durabilă si ..
66.03 Lei
Ex Tax:66.03 Lei
Brand: Veriga Model: Ice Track New It -
Aceste crampoane super-elastice, prevad pe talpa o legatura de lant rasucit de calitate, fabricat din otel inoxidabil si care beneficiaza de un tratament termic de inalta calitate pentru o aderenta eficienta;Pur si simplu le puneti peste incaltaminte si le strangeti cu o curea;Crampoanele sunt atat ..
111.10 Lei
Ex Tax:111.10 Lei
Brand: Veriga Model: Mount Track Mt
Aceste crampoane elastice sunt dotate pe talpa cu un lant din otel inoxidabil, avand o forma de potcoava speciala, placa cu 14 puncte, realizate in intregime din otel tratat termic, oferind o aderenta eficienta;Pur si simplu le puneti peste incaltaminte si le strangeti cu o curea;Crampoanele sunt at..
127.13 Lei
Ex Tax:127.13 Lei
Brand: Veriga Model: Pro Track
Crampoanele PRO TRACK  sunt proiectate pentru utilizarea profesionala intr-un mediu cu ritm alert, cu schimbare rapida de teren - de la gheata la zapada, radacini de copaci, terenuri industriale, si pavaj foarte rezistent;Elementele concepute special, asigura o aderenta excelenta, reducand in a..
123.87 Lei
Ex Tax:123.87 Lei
Brand: Veriga Model: Run Track
Crampoanele RUN TRACK sunt destinate pentru incaltamintea de alergat in aer liber, pentru persoanele carora le place sa se simta in siguranta pe terenuri acoperite cu zapada si gheata;Varfurile speciale asigura o aderenta mare, in timp ce un lant cu legaturi rasucite sudate asigura rezistenta si dur..
192.46 Lei
Ex Tax:192.46 Lei
Brand: Veriga Model: Urban Step
Crampoanele URBAN STEP sunt incredibil de usoare, concepute pentru plimbarile pe strazile inzapezite si inghetate;Gratie unui lant special cu legaturi, ele pot fi folosite si in interior, fara a deteriora podelele;Sunt mici si discrete, si prin urmare, potrivite pentru orice incaltaminte;Montar..
65.45 Lei
Ex Tax:65.45 Lei
Vezi 1 to 8 of 8 (1 Pagini)
Sunt de acord cu politica de confidențialitate mavam.ro.