Meniu
Cosul meu
Transport gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.

Zerobugs

Brand: Zerobugs Model: Aparat electronic anti-gandaci
Aparat electronic cu ultrasunete anti-gandaci. Ideal pentru toate spatiile inchise. Volum de acoperire de circa 90 metri cubi. Informatii detaliate se gasesc in interiorul ambalajului. Dispozitiv supus verificarilor Institutiei de Certificare in materie de compatibilitate electromagnetica si siguran..
109.77 Lei
Ex Tax:109.77 Lei
Brand: Zerobugs Model: Aparat electronic anti-muste
Aparat electric cu ultrasunete pentru indepartarea mustelor. Ideal pentru toate spatiile inchise. Volum de acoperire de circa 90 metri cubi. Informatii detaliate se gasesc in interiorul ambalajului. Dispozitiv supus verificarilor Institutiei de Certificare in materie de compatibilitate electromagnet..
109.77 Lei
Ex Tax:109.77 Lei
Brand: Zerobugs Model: Aparat electronic anti-soareci
Aparat electronic cu ultrasunete impotriva soarecilor si micilor rozatoare. Ideal pentru toate spatiile inchise. Volum de acoperire de circa 90 metri cubi. Informatii detaliate se gasesc in interiorul ambalajului. Dispozitiv supus verificarilor Institutiei de Certificare in materie de compatibilitat..
109.77 Lei
Ex Tax:109.77 Lei
Brand: Zerobugs Model: Aparat Electronic Ultrasunete
Dispozitiv electronic portabil anti-tantari ideal pentru activitatile in aer liber. Raza de actiune de circa 3 metri. Informatii detaliate se gasesc in interiorul ambalajului. Dispozitiv supus verificarilor Institutiei de Certificare in materie de compatibilitate electromagnetica si siguranta electr..
84.07 Lei
Ex Tax:84.07 Lei
Vezi 1 to 5 of 5 (1 Pagini)
Sunt de acord cu politica de confidențialitate mavam.ro.