Meniu
Cosul meu
Transport gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.

Fiskars

Brand: Fiskars Model: Aspersor economic cu baza metalica
Asigura o udare uniforma pentru spatii mari de gradina sau gazon .Caracteristici:- Control simplu si ergonomic: regleaza rapid intervalul si directia de udare cu butonul de control.- Durabilitate remarcabila: tubul curbat din aluminiu si baza metalica solida ofera performanta fiabila pe termen l..
255.56 Lei
Ex Tax:255.56 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor economic
Descriere produs:Descopera performanta si eficienta aspersorului negru cu baza metalica! Acest aspersor aduce un plus de rafinament gradinii tale si vine cu avantaje care conteaza:- Economie de apa de pana la 20%. -Potrivit atat pentru gradini mici, cat si pentru cele mari. -Regle..
155.56 Lei
Ex Tax:155.56 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor oscilant cu baza metalica
Descopera eficienta si usurinta udarii gradinii cu aspersorul universal cu baza metalica. Cu caracteristici deosebite pentru o udare precisa si convenabila:- Control intuitiv: butonul de reglare permite ajustarea distantei si directiei irigarii cu usurinta.- Acoperire generoasa: ajusteaza ..
155.56 Lei
Ex Tax:155.56 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor oscilant
DATE TEHNICE ASPERSOR OSCILANT FISKARSDirectia si distanta apei pulverizate poate fi usor ajustata17 jeturi spray de precizieCompatibil cu orice tip de furtun..
102.24 Lei
Ex Tax:102.24 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor oscilant On-Off
Asigura o udare eficienta pentru gradina ta cu aspersorul Oscilant Economic FISKARS, echipat cu sistem On/Off si o capacitate maxima de irigare de 500 mp. Acest aspersor inteligent este conceput pentru a satisface nevoile gradinilor de dimensiuni medii si mari (150 - 500 m2) si vine cu caracteris..
278.96 Lei
Ex Tax:278.96 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor pulsator cu tarus On-Off
Asigura udarea eficienta a gradinii tale cu aspersorul pulsator cu tarus FISKARS, proiectat pentru spatii mari de peste 500 mp. Beneficiaza de functii remarcabile pentru o udare simpla si precisa:-Reglaj usor: ajusteaza cu usurinta raza si forma de udare pentru a se potrivi nevoilor tale.- Udare ..
209.20 Lei
Ex Tax:209.20 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor pulsator cu trepied On-Off
Asigura o udare eficienta si convenabila a gradinii tale cu aspersorul pulsator cu trepied FISKARS, ideal pentru suprafete mari de peste 500 mp. Acest aspersor iti aduce avantaje de top pentru o udare precisa si simpla:- Udare uniforma: zona de udare circulara si reglarea facila a razei asigura ..
255.71 Lei
Ex Tax:255.71 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor pulsator metalic cu roti
Descopera eficienta si simplitatea in udarea gradinilor mici (< 150 m2) cu aspersorul simplu de utilizat. Cu caracteristici si specificatii bine definite, iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru o udare fara probleme: Caracteristici cheie:- Usurinta in utilizare: ideal pentru gradini mici,..
233.34 Lei
Ex Tax:233.34 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor rotativ metalic S cu roti
Descopera eficienta si simplitatea in udarea gradinilor mici (< 150 m2) cu aspersorul simplu de utilizat. Cu caracteristici si specificatii bine definite, iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru o udare fara probleme: Caracteristici cheie:- Usurinta in utilizare: ideal pentru gradini mici,..
148.75 Lei
Ex Tax:148.75 Lei
Brand: Fiskars Model: Aspersor statuibar patrat
Corp metalic;Rezistent la rugina;Compatibilitate universala - se potriveste cu alte marci...
81.34 Lei
Ex Tax:81.34 Lei
Brand: Fiskars Model: Briceag de altoit universal K60
BRICEAGUL DE ALTOIT UNIVERSAL K60 FISKARS este ideal pentru altoiri si prelucrarea tutorilor din lemn pentru sustinerea plantelor mici si arbustilor. Lama din otel carbon inalt aliat. Manere din plastic reciclat, imbinat cu nit din bronz...
69.70 Lei
Ex Tax:69.70 Lei
Brand: Fiskars Model: Burghiu de pamant Quikdrill L
BURGHIUL DE PAMANT QUIKDRILL L FISKARS este ideal pentru plantat garduri vii sau copaci, sapat gauri pentru compost si pentru instalat stalpi mari. Acesta sapa o gaura cu margini egale fara a se bloca in radacini sau pietre. Manere fabricate din FiberComp™ (poliamida armata cu fibra de sticla) ..
327.79 Lei
Ex Tax:327.79 Lei
Vezi 1 to 12 of 106 (9 Pagini)
Sunt de acord cu politica de confidențialitate mavam.ro.