Meniu
Cosul meu
Transport gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.

Politica de retur

Retur simplu si rapid!

Pe langa aspectele reglementate prin lege, Mavam isi doreste in primul rand o colaborare placuta si onesta cu clientii sai. De aceea, satisfactia dumeavoastra finala reprezinta cel mai important aspect in solutionarea eventualelor probleme aparute.

Asadar, pentru orice situatie puteti sa ne contactati la nr. de tel. 0365.450.015 sau la adresa de email shop@mavam.ro.

Aspecte legale

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, aveti dreptul de a returna produsul achizitionat, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea coletului.

Conditii de returnare

Pentru a va exercita dreptul de returnare a produsului, totul este foarte simplu, trebuie doar sa ne informati in scris de intentia dumneavoastra la adresa de email: shop@mavam.ro, sau sa completati urmatorul Formular de retur care va fi atasat notei de transport si care se va trimite catre Mavam impreuna cu produsul returnat. Formularul de retur este doar un model si nu este obligatoriu.

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita, prezinta urmatoarele caracteristici: ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, Mavam isi rezerva dreptul de a decide acceptarea sau refuzul returului.

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna:

  • produsele care reprezinta o “comanda speciala” (definita ca fiind produsul comandat de catre client, ce nu se afla in stocul uzual, dar care poate fi livrat pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans);
  • produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (perisabile);
  • produsele a caror etichete de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Costul transportului de retur

Produsele ce fac obiectul returului se vor expedia catre Mavam, prin grija expeditorului. Costurile de transport pentru returul produselor, vor fi suportate integral de catre cumparator. 

Mavam nu accepta primirea coletelor trimise cu ramburs. In cazul in care clientul returneaza produsele, cu plata transportului la destinatar, aceasta din urma isi rezerva dreptul de a refuza primirea coletului/coletelor, sau de a retine contravaloarea transportului achitat, din soldul datorat clientului, in cazul in care sunt indeplinite conditiile de acceptare a returului.

De asemenea, aveti optiunea de a returna personal produsele.

Returnarea contravalorii produselor

Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale. 

Returnarea contravalorii produselor acceptate de Mavam ca retur, se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre cumparator, fara a-i fi solicitate acestuia din urma alte cheltuieli aferente rambursarii sumelor.

Dupa preluarea si verificarea produselor vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri.


Sunt de acord cu politica de confidențialitate mavam.ro.